Glasvæggene giver lys til alle kontorerne

Tilbage til alle referencer
Bygherre: Boligselskabernes Landforening Arkitekt: Boligselskabernes Landforening Udført for Boligselskabernes Landforening

Byggeskadefonden ønskede at udvide sine kontorlokaler ved at inddrage en del af kælderen, således at man her kunne huse en gruppe medarbejdere.

Men selvom der var tale om en høj kælder, var der problemer med alt for lidt dagslys. Man besluttede derfor at sætte fokus på mere lys og luft i kælderlokalerne ved at rive de eksisterende gipsvægge ned og og erstatte dem med glasvægge.

LAFUCO producerede og leverede glasvægge til hele byggeriet og understøttede ønsket om mest muligt lys ved at samle dem med LAFUCO CC-profil. Dermed kom glasvæggene til at fremstå så klart som muligt med en høj grad af lysgennemstrømning.

Resultatet er vellykket, og medarbejderne kan i dag nyde godt af de moderne kontorer, hvor lys og luft er fremherskende, og hvor man ikke længere har opfattelsen af at befinde sig i bygningens kælder.

Egmont
DTU Science Park
Axel Towers
Woods Augusthus
Marmormolen
Shellhuset
Nuuk ny Lufthavn
Campus Roskilde
Pakhus, København
Masnedøgade
Experimentariums tagterrasse
Danbolig
Business Danmark
HOFOR
Panda anlægget i Zoo Kbh
Uddannelsescenter i Torshavn
Glasvægge - udstilling på eget kontor
Toldbodgade
Jægersborg Allé
ELTEL
Tirpitz bunkeren
DTU Bygning 202
Radisson Blu Royal Hotel
Experimentarium
Cobis
Middelfart Sparekasse
Umulige faconer på glasvægge
SEB Bank
DTU Skylab
Glasvægge mellem rustikke træbjælker
Copenhagen Plant Science Center
Glasvitrine til restaurant Llama
Njalsgården
Egedal Rådhus
SDU - Syddansk Universitet
Charlottehaven
Teknikerbyen
Søfartsmuseet
P-huse, København
Faconglas til gammel bygning
Københavns Universitet - Ku Life
Spies Rejser
Østerport station
Dampsskibsselskabet Norden
Glasvægge til stillerum
Angola
Sundhedscenter, Tårnby
Skriv til os

+45 43 53 40 40