Mission, Vision og Værdier

Kontakt os i dag

Mission – Vision – Værdier

Mission:

Lafuco´s mission er at bidrage til at forskønne indretning af institutioner og erhvervslokaler med unikke glasvægge, vi designer til hver enkelt opgave og kontinuerligt udfordre måden, hvorpå der tænkes glasløsninger.

Vision:

Lafuco´s vision er todelt: Først og fremmest vil vi opleves som en af Danmarks førende og mest innovative leverandør af glasvægge. Det vil vi realisere ved at skabe glasløsninger, der ved første øjekast synes umulige, og fortsat tage imod vores kunders designidéer med udstrakt hånd.
Dernæst vil vi være en arbejdsplads i Danmark med en høj trivsel, og det vil vi opnå ved at skabe stolthed hos vores medarbejdere i det arbejde vi udfører, og ved fortsat at have fokus på det sociale samspil og den faglige dygtiggørelse hos den enkelte og i vores team som helhed.

Værdier:

Vi deler vores kerneværdier op i tre overordnede punkter:

Trofasthed, stolthed og sammenhold

Et trofast team med et godt sammenhold og fælles stolthed over det arbejde, vi udfører, er forudsætningen for en sund virksomhed, der opretholder et højt fagligt niveau og vedvarende leverer kvalitetsløsninger til vores kunder og samarbejdspartnere.

Kvalitet og professionalisme

Glasløsninger skal holde i mange år, og derfor skal vores løsninger altid være af den højeste kvalitet lige fra materialer til montering. Vi går altid til opgaven med en professionel tilgang, og med vores solide, praktiske viden løser vi opgaven til perfektion.

Udvikling gennem udfordringer

Vi udvikler os gennem de udfordringer, vi løbende bliver stillet over for. Derfor er vi ikke bange for at tage en opgave, der lader os tænke ud af boksen og benytte vores høje fleksibilitet i vores glasløsninger.

Tilbage til forsiden

Lafuco CC-kant
Skriv til os

+45 43 53 40 40