Lafuco A/S – Om os

Kontakt os i dag

Lafuco A/S – Om os

Siden 1997 har Lafuco været professionel samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører, der også har ønsket at få monteret eksklusive og unikke indvendige glasskillevægge i forbindelse med en byggeopgave.

Hos os finder du næsten uendelige muligheder for netop den type indvendig glasvæg, der opfylder dine krav – både til funktion og til design. Endvidere finder du et utal af døre til vores glasvægge, og alle tests er naturligvis efter gældende EU-normer.

Lafucos mål er at gøre det, der synes umuligt til en realitet til dit projekt. Vi elsker at tænke ud af boksen og skabe unikke glasløsninger til erhvervslivet, og vi kan ydmygt bryste os af at have leveret glasløsninger til nogle af Danmarks sværvægtere som for eksempel København ZOO, Københavns Lufthavn, Experimentarium, Søfartsmuseet og deslige.

Vi er ikke bange for at tage en udfordring, og derfor hører vi meget gerne om din idé – uanset hvor avantgarde, den end må være.

Kort sagt er vi Lafuco – en af Danmarks førende virksomheder inden for glasløsninger til institutioner, kommuner og hele erhvervslivet.

Vores Mission, Vision og Værdier

Filmen “Hvem er Lafuco” finder du på YouTube

Skriv til os

+45 43 53 40 40