Kurvede fuldglasvægge

Kontakt os i dag

Lafuco’s kurvede fuldglasvægge

Lafuco’s kurvede fuldglasvægge er populære hvor man har brug for særlige møderum eller vil opnå rummelige og velbelyste arbejdsområder. Glasvæggene opføres typisk med profiler som Lafuco Single Wall.

Kurvede, buede eller runde glasvægge – kært barn har mange navne, men den fælles betegnelse kunne meget vel være “Unikke glasløsninger til den moderne entreprenør“.

Uanset hvilken bygning, du skal designe og indrette i, finder vi en løsning, der matcher bygningens form og dine ønsker til funtion og udtryk.
Mulighederne er uendelige, og de kurvede glasvægges form kan være alt fra amøbeformet til cirkulær, ligesom vi selvfølgeligt tilbyder kurvede glasdøre, der er magen til væggenes bløde linjer.

Udbytterne ved at benytte kurvede glasvægge i designet er mange:
Først og fremmest giver løsningen et venligt, indbydende og organisk udtryk til bygningen og lokalerne, og bygningens besøgende vil ikke kunne undgå den wow-faktor, løsningen giver.
Dernæst giver buede glasvægge mulighed for at skabe en rum-i-rum-effekt – for eksempel ved at lade et cirkulært møderum stå midt i lokalet.
Til sidst skaber kurvede glasvægge et rummeligt og lyst miljø, hvilket både er behageligt i kontormiljøer såvel som i offentlige bygninger.

Fuldglasvæg som rundt møderum

Når du har valgt din glasløsning, tilbyder vi endvidere en lang række andre løsninger, der vil give de kurvede glasvægge et endnu mere unikt udtryk. Vælg for eksempel farvede laminater, lakeret beslåning, foliedetaljer eller noget helt fjerde, der tilsammen vil give de kurvede glasvægge et one of a kind-udtryk.

Udførelsen og monteringen af kurvede glasvægge kræver stor erfaring, teknisk forståelse og et kreativt mindset – men det får du heldigvis også, når du vælger Lafuco som din leverandør af unikke glasløsninger.

Vi vil meget gerne tale med dig om dit næste projekt, og om hvordan vi bidrager til at få din vision vakt til live. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen her på siden, og så ringer vi dig op for en uforpligtende dialog.

I mellem de kurvede glas monterer vi selvfølgelig alle typer af Lafuco Døre, om det er fuldglasdøre eller træpladedøre.
Fuldglasdørene monteres med eller uden karm, og er det med karm er der mulighed for at få den kurvet, så den følger glasvæggen.

Lafuco er din professionelle samarbejdspartner, når du skal bruge kurvede glasløsninger til offentlige bygninger og til kontorlokaler. Kontakt os på telefon +45 43 53 40 40 og hør, hvordan vores specialløsninger virkeliggør din vision.

Skriv til os

+45 43 53 40 40