Lafuco’s direktør Ole Kjeldgård Madsen fylder 60 år !


Vores direktør, Ole Kjeldgård Madsen, kunne fejre en særlig dag, da han d. 28. april fyldte 60 år. Det var en lejlighed, der ikke kunne passere uden fejring, og vi i teamet bag Lafuco sørgerede
for en festlig middag til ære for Ole.

Ole har gennem de sidste 10 år haft et stort engagement i virksomhedens succes og i trivslen for vores medarbejdere og deres familier, hvilket er yderst værdsat.

Fritiden bruger Ole på at være frivillig hos Matematikcenteret og har været det siden 2012. Her bidrager han bl.a. til at vække unges interesse for matematik og dens muligheder.

Ole har skabt en arbejdskultur, der værdsætter menneskelige relationer og samarbejde udover det forretningsmæssige. Med sin evne til at skabe et inkluderende og omsorgsfuldt miljø har han ikke kun styrket vores virksomheds resultater, men også beriget hverdagen for alle, han arbejder tæt sammen med.

Udover sit professionelle engagement er Ole kendt for sin generøsitet og glæde ved at dele de gode ting i livet med andre.

Vi ønsker Ole et stort og hjerteligt tillykke og ser frem til mange flere år med hans inspirerende lederskab og venlige væsen.

Skriv til os

+45 43 53 40 40